Vårt prisbelönta kök

Djurälskare världen över kan lita på vår vision – er tillit betyder allt för oss. Det är därför vi är dedikerade att upprätthålla högsta internationella standard för autenticitet, näringsintegritet, kvalitetssäkring och livsmedelssäkerhet. Vårt globala rykte om högkvalitativt foder sträcker sig över ett kvarts sekel, och vårt engagemang för kvalitetssäkring på varje nivå sträcker sig över dessa kärnområden.

Lugn och ro - ingen gör foder som vi

De flesta av dagens varumärken som gör “holistiska foder” och “specialfoder” ägs av marknadsföringsbolag som inte tillverkar sina egna foder. Dessa företag äger inte sina egna kök, köper inte in sina egna ingredienser, har inga resurser för forskning och utveckling och kan heller inte laga sitt foder själva. Inte det mest inspirerande sättet att tillverka foder. Vi på Champion gör inte foder för andra företag och tillåter inte heller att vårt foder tillverkas någon annanstans. Vi vill inte ha det på något annat sätt. Vi tror inte att du vill det heller.

Livsmedelssäkerhet - För att hålla sig inom internationell standard

För att spegla vår hängivenhet till djurälskare uppfyller våra NorthStar®-kök samtliga internationella krav på livsmedelsstandard, inklusive de från EU och United States Food Inspection Agency (CFIA).

Näringsintegritet - Testning av foder på plats

Vårt avancerade forsknings- och innovationscenter på plats sätter standarden för kontroll av säkerhet och näringsvärden i våra ingredienser och foder.